Ny blogg!

Mangabibliotekarien har fått en systerblogg! Jag gillar nämligen inte "bara" manga utan är en seriefantast i största allmänhet. Syftet med denna blogg är samma som med bloggen mangabibliotekarien, d.v.s. att informera i första hand bibliotekskollegor men även alla intresserade om serier.

Jag arbetar som bibliotekarie i Gävle kommun. Jag är även lektör för serier för bibliotekstjänst. Dessutom skriver jag artiklar om serier för Gävlebaserade morgontidningen Arbetarbladet och recenserar serier för tidningen Bild och Bubbla samt seriefrämjandet.

Eftersom många inte kan/vill orkar hänga med i seriedjungeln är min förhoppning att denna blogg ska bli ett verktyg för den som vill hänga med och veta nåt kring serier. Är det någon som undrar något kring serier, manga eller annat är ni välkomna att maila mig på: [email protected]

Vänliga hälsningar Daniel Gustavsson

Kommentarer
Postat av: Håkan / Wakuran

Jag tycker designen på bloggen inte är helt lyckad. All den gröna färgen och den kantiga fonten ger ett rätt klumpigt och svårläst intryck, som passar bättre på en blogg om 80-tals-BBS:er än serier.

2009-07-08 @ 18:25:45
Postat av: Mangabibliotekarien

Motvilligt inser jag att du har rätt. Men nu är den ändrad. Tack för tankeställaren (inte helt lätt att göra bloggdesign är man är färgblind).

2009-07-09 @ 09:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0